Foto: AP Photo/Mark J. Terrill

Biće to pravi derbi u finalu Zapada

Lebron Džejms je oprezan pred finalnu seriju Zapadne konferencije, koju njegovi Los Anđeles Lejkersi igraju protiv Denver Nagetsa, koje predvodi Nikola Jokić.

Lejkersi su nakon šest mečeva pobedili Golden Stejt sa 4-2, a rezultata poslednje utakmice bio je 122:101.

PROČITAJTE JOŠ:

„Veliko poštovanje za Golden Stejt. Stef, Drejmond i Klej, s njima sam se najviše borio tokom svih ovih godina, puno poštovanje za njih. Odigrali smo jednu od najefikasnijih utakmica u seriji, sve je počelo od odbrane, a kada je tako, onda možemo da budemo ekstremno dobri“, istakao je Lebron.

Najavio je i seriju sa Denverom.

„Biće odlična serija. Dva tima sa dobrim trenerima. Oni su završili kao broj jedan na Zapadu, tako da ih mnogo poštujemo. Ozbiljno shvatamo ono što su učinili i šta mogu da urade protiv nas i ako nismo fokusirani, pobediće nas. Koncentrisani smo na naše zadatke, znamo šta imaju i bićemo spremni“, rekao je Džejms.

Dodao je i da su najveća pretnja Nikola Jokić i Džamal Marej.

„S razlogom su bili prvi u Zapadnoj konferenciji. Cele godine igraju izuzetnu košarku i mnogo poštujemo njihov tim. Imaju sjajnog trenera i znamo kakva je dinamika njihovog tima, šta Nikola Jokić donosi timu, kao i Džamal Marej koji je sada potpuno zdrav, ali i ostali igrači. Sutra ćemo malo da budemo s porodicama i da ne mislimo o košarci, a onda ćemo opet biti potpuno usredsređen“, zaključio je Džejms.

Prvi meč Lejkersa i Nagetsa igra se u noći između utorka i srede.

BONUS VIDEO NBA Ol-star 2023 – biranje igrača, Jokić sam izabrao ekipu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar