Foto: Screenshot Instagram larsapippen

Neverovatna sapunica pravo niotkuda, u Lejkersima nisu najbolje promislili ko deli svlačionicu.

Kontroverzni Malik Bizli postao je novi košarkaš Lejkersa nakon velikog trejda tri kluba, a to je samo okidač za potencijalnu dramu.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, on će igrati u klubu sa Skotijem Pipenom Juniorom, što ne bi bio nikakav problem da nije spavao sa njegovom mamom.

Bizli je pre dve godine imao ljubavnu aferu sa Larsom Pipen, bivšom suprugom legende Čikago Bulsa i mamom mladog košarkaša Lejkersa.

Larisa je starija od Bizlija čak 22 godine, a novom igraču Lejkersa to ni najmanje nije smetalo. Štaviše svojevremeno je izbacio suprugu Montanu Jao i sina iz kuća sa dva kofera.

Neko vreme su morali da budu smešteni kod rođaka jer nisu imali.

Najpre je sve postalo sumnjivo kada je Bizli komentarisao jednu objavu Larise u kojoj je pisalo „Šta vas usrećuje najviše?“. Bizli se tada pokazao kao „nepopravljivi romantik“ kada je kratko napisao: „Ti“, uz emotikon srca.

Nešto ranije tokom novembra su snimljeni kako šetaju držeći se za ruke, a to je nateralo Montanu da zatraži razvod od zvezde Minesote i da objasni „da ona uopšte ne poznaje ovog čoveka i da ga po prvi put vidi onako kako ga vide svi ostali“.

Navodno su Malik i Montana već neko vreme živeli odvojeno, ali se zna da ga ona ni u jednom momentu nije prevarila.

Montana je odlučila da se oglasi preko Instagrama.

„Stvari su bile prilično teške, neću da lažem. Saopšteno nam je da imamo 10 dana da napustimo porodični dom i bila sam veoma zbunjena“, napisala je tada supruga NBA asa.

Navodno je Malik izbacio nju i jednogodišnjeg sina Makaija iz kuće, a obavezao se da im mesečno plaća 800 dolara.

To možda ne deluje kao malo, ali ovaj momak zarađuje godišnje 15 miliona dolara!

Advokati devojke su kasnije objavili da čak ni to Bizli ne plaća supruzi, a Montana je trenutno smeštena kod rođaka. Odatle će pokušati da oživi karijeru modela koju je zapostavila zbog porodičnog života.

Larsa je nakon što je afera dospela u žižu američke javnosti odlučila da se oglasi javno.

„Bila sam razdvojena od Skotija pre razvoda, prolazila sam kroz razvod više od dve godine i povezivali su me sa nekoliko momaka moj ceo život, pa nemojte da sedite tamo i da pravite sliku mene koja nije istinita. Nemojte da mi sudite dok me ne upoznate. Nemojte da me potcenjujete dok me ne izazovete. Ne pričajte o meni dok ne pričate sa mnom“, napisala je Pipenova.

Tvrdila je i da su Montana i Malik već živeli odvojeno kada je upoznala novog dečka.

Larsa je od Malika starija 22 godine, a pre njega su je dovodili u vezu i sa Tristanom Tompsonom, još jednim NBA igračem.

Da sve bude još luđe, sin Lars Skoti Pipen Junior uskoro bi trebalo da zaigra u NBA ligi, a nije previše mlađi od novog maminog momka.

Bizli je apsolutno opravdao ugovor ove sezone partijama jer prosečno beleži 20,3 poena, pet skokova i 2,2 asistencije. Na poslednja dva meča je upisao 24 i 29 poena, a njegov košgeterski učinak je sve kontantniji kako vreme odmiče.

Očigledno da njega ni najmanje nije pogodio niz skandala koji je napravio i da je potpuno fokusiran na teren.

BONUS VIDEO Nikola Jokić protiv Memfis Grizlisa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare