Foto: Tanjug/ AP Photo/Eric Gay

Košarkaši Bruklin Netsa biće pojačani igračem Ol-star kalibra na poziciji petice, jer se timu priključio i Lamarkus Oldridž.

Oldridž je otkupio svoj ugovor u San Antonio Sparsima sa kojima nije uspeo da napadne NBA prsten, pa će to uraditi u nikad jačem Bruklinu sa Kevinom Durentom, Džejmsom Hardenom, Kajrijem Irvingom i odnedavno Blejkom Grifinom.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako je javio ESPN, a potvrdio košarkaški agent Džef Švarc, Oldridž je potpisao ugovor u subotu uveče i dobiće veteranski minimum.

Ista je situacija i sa Grifinom, pa će Bruklin „na imena“ Durenta, Irvinga i Hardena dobiti još dva odlična, a pristupačna pojačanja željna prstena.

Grifin šampionskoj tituli dugo sa Los Anđeles Klipersima nije mogao da priđe ni blizu, a još je gore bilo u Detroit Pistonsima tokom protekle tri godine.

Četiri godine stariji, 35-godišnji Oldridž imao je sada na stolu i opciju Majami Hita, prošlogodišnjeg finaliste NBA, ali je procenio da su mu šanse sa Bruklinom veće.

On je do sada igrao za Portland Trejlblejzerse od 2006. do 2015, a u proteklih šest sezona igrao je u rodnom Teksasu za Grega Popoviča i „mamuze“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar