Lamar Odom
Lamar Odom; Foto: EPA/DAVID AGUILAR

Kontroverzni NBA igrač je u životu napravio toliko skandaloznih poteza da je delovalo da više ne može da šokira. Ipak, nije ni blizu kraja.

Lamar Odom (43) je imao buran život, a sada je odlučio da iznese ozbiljne optužbe. Denis Hof, vlasnik bordela, pokušao je da ga ubije, barem tako tvrdi Odom.

PROČITAJTE JOŠ

Upao je u komu po prvim informacijama zbog konzumiranja kokaina, vijagre i alkohola, a danima se pisalo da li će uspeti da se izvuče…

Preživeo je, a ove godine je objavljen dokumentarni film pod naslovom „S***, droga i Kardašijani“ u kom je pričao o mnogim stvarima, pa i borbi za život od pre šest godina.

„Nisam koristio drogu tu noć. Hof je pokušao da me ubije. Zašto? Ne znam. Mogu samo da vam kažem da sam tamo otišao, ali da nisam konzumirao drogu“, započeo je isovest Odom.

Proveo je u bordelu četiri dana, na kokain je potrošio 75 hiljade dolara i zbog toga je na kraju završio u komi. Odom negira sve.

„Bio sam tamo jedno veče, malo sam pio i onda sam se nekoliko dana kasnije probudio u bolnici, sa cevima koje su mi izlazile iz usta, nisam mogao ni da pričam ni da hodam, bio sam zarobljen u svom telu.“

Usledilo je i direktno pitanje da li je koristio drogu te večeri.

„Da, isto koliko sam siguran da sada sedim ovde pred vama“, odbrusio je Odom.

Odom je kroz karijeru pričao da je spavao sa 2.000 žena, ostaće upamćeno po tome što je godinama igrao sa Kobijem Brajantom u Los Anđeles Lejkersima i da je osvojio dva prstena NBA šampiona. Igrao je za Kliperse, Majami, Lejkerse i Dalas. Karijeru je završio u Baskoniji, pravio je mnogo problema van terena, a bio je i u braku sa Kloi Kardašijan.

BONUS VIDEO Najbolji potezi Nikole Jokića protiv Šarlota

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar