zvezda partizan
Foto: Starsport

Borba za prvi domaći trofej, Kup Radivoja Koraća biće u Novom Sadu, prvi put posle šest godina i izvučeni su parovi ovog takmičenja.

Aktuelni šampion Kupa, Partizan će na Borac iz Čačka u četvrtfinalu, Crvena zvezda će na ekipu Radničkog iz Kragujevca, FMP iz Železnika će igrati protiv Vojvodine, a ekipa Mege protiv Mladosti iz Zemuna.

PROČITAJTE JOŠ:

Kup je od 11. do 14. februara u novosadskom Spensu, a mečevi će biti naizmenično igrani u četvrtak od 15, 17, 19 i 21 čas u velikoj i maloj sali Spensa, na smenu. Petak je dan pauze, a polufinala su u subotu dok je finale u nedelju.

Prvi meč od Mega i Mladost, drugi će igrati FMP i Vojvodina, Partizan i Borac igraju od 19 sati, dok će Zvezda i Radnički u večernjem terminu od 21 sat odmeriti snage.

Pobednici duela Mega – Mladost i FMP – Vojvodina igraju u prvom polufinalu, dok će se u drugom koplja ukrstiti pobednici okršaja Partizana i Borca, odnosno Zvezde i Radničkog.

Zlatko Bolić, generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije kaže da je ovakav raspored mečeva po salama novina u odnosu na prethodne godine kada je Kup igran u Nišu. Partizan je lani osvojio Kup pobedom nad Crvenom zvezdom u finalu 85:84.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar