Nikola Jokić u dresu Srbije
Foto: EPA-EFE/COSTFOTO CHINA OUT

Potez Košarkaškog saveza Srbije na društvenim mrežama izazvao je dosta pažnje javnosti, ipak, navijači su istakli i jedan veliki propust.

PROČITAJTE JOŠ

Nikola Jokić je postao otac ove nedelje, nakon što je supruga Natalija na svet donela ćerkicu Ognjenu. Ova vest izazvala je veliku pažnju javnosti, a i KSS je odlučio da se se oglasi tim povodom.

Na Tviteru je uz fotografiju Jokića sa Svetskog prvenstva 2019. godine u dresu Srbije stajalo.

Čestitamo Nikoli Jokiću rođenje kćerkice Ognjene, želimo joj puno zdravlja i sreće!“, stajao je u tvitu.

Mnogi navijači su se pridružili čestitkama, ali je bilo i onih koji su u prvi plan istakli da je KSS zaboravio na jednog košarkaša.

U pitanju je Stefan Jović koji je ove godine dobio i drugog sina sa suprugom Ljiljanom. Za njega nije bilo posebne čestitke.

Nek je dete živo i zdravo a KSS da čestita rođenje dece i ostalim reprezentativcima, posebno onima koji se uvek odazovu ako su zdravi“, bio je jedan od tvitova koji je aludirao na Jovića.

Sledeći je bio još direktniji.

Stefan Jović, koji je povređen tokom kvalifikacija za OI i zbog toga još uvek nema ugovor, dobio je sina ubrzo nakon tih kvalifikacija. Skoro sam siguran da ovakvu čestitku kao povremeni reprezentativac nije dobio. Evo skrolujem i tražim…“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Jovic (@stefanjovic)

BONUS VIDEO: Promocija Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar