Kruna Una Mitrović Foto: Instagram/krunauna

Voditeljka Kruna Una Mitrović privukla je pažnju i izazvala bes navijača Partizana zbog, najblaže rečeno, nespretne izjave i poređenja Partizana i Aljbina Kurtija.

Analizirajući šta se dešavalo u finalu ABA lige i u pet utakmica koje je Partizan odigrao sa Crvenom zvezdom, Mitrovićeva je strance iz Partizana uporedila sa prištinskom delegacijom u Briselu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Pokušaćemo da vidimo da li mogu da se povuku, i to ne one vojne, paralele, jer trenutno se igra opet jedan derbi. Međutim, ovog puta nas predstavlja naša diplomatska reprezentacija u Briselu. Nova runda pregovora igra se na stranom terenu i sada bih pokušala da napravite jednu analizu da li sa ove druge strane, prištinske, upravo vodeću ulogu kao u Partizanu na primer, vode upravo neki strani likovi“, rekla je voditeljka Hepija.

Sagovornik joj je bio novinar Dejan Anđus, a pokušaj da se dve teme, politička i sportska „prirodno“ nadovežu, ispao je kao velika greška, pošto je potpuno besmisleno da se košarkaši Partizana dovode u bilo kakvu vezu sa Aljbinom Kurtijem i njemu sličnima.

Na opasku gosta u emisiji da će Partizan možda osvojiti sva tri trofeja naredne sezone, voditeljka je kratko odgovorila da to „nije zabranjeno“.

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©/EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI/TANJUG/ MILOŠ MILIVOJEVIĆ

I ovo joj nije bio prvi gaf na televiziji. Februara ove godine je imala još jedan, možda malo manje neprimeren televiziji na kojoj radi.

Tada je, pričajući o olujnim vetrovima i najavljujući gosta Envera Međedovića, rekla kako vetrovi „piče sa svih strana“.

„Mi sad idemo do Novog Pazara odakle nam se putem video linka javlja prof. dr Enver Međedović. Da vidimo kakva je situacija sa snegom i olujnim vetrovima koji piče sa svih strana. Nas sneg svake godine iznenadi“, rekla je zimus.

Taj gaf je izazvao brojne reakcije na društvenim mrežama, mada ne kao slučaj kada je pre nekoliko godina pričala o slučaju koji je uzburkao Srbiju.

Priče o slučajevima seksualnog zlostavljanja u školi glume Miroslava Mike Aleksića čula je gotovo čitava zemlja, pošto se više devojaka javilo sa istim tvrdnjama.

Kruna Una je tu školu pohađala deset godina od 2009. nadalje i kasnije je Aleksića opisivala kao „očinsku figuru“ i veoma strogog, ali pravičnog predavača.

Tokom perioda kada je bila deo škole, borila se i sa Burkitovim limfomom, malignim karcinomom limfnog sistema, što joj je i dalo motiv da proba da se nametne.

„Mogu da obrazložim zašto smatram da to za šta se on sada tereti nije moguće: Ako se svi nalazimo u prostoriji koja je tri puta manja od vašeg studija u kojem sada sedimo, ima jedan pregradni zid iza kojeg se dešavaju tako grozne stvari. Samo da neko ima osećaj, ne mora da vidi, ali bar da na licu te devojke primeti da nešto nije u redu. Bilo kakav znak“, rekla je Mitrovićeva o kontroverznom slučaju u školi glume, koji i dalje nije dobio svoj potpuni epilog.

BONUS VIDEO: Lebron bukvalno skinuo kapu Jokiću i progovorio o mogućoj penziji