Nenad Krstić
Nenad Krstić Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Nenad Krstić, bivši kapiten reprezentacije, osvajač evropskog i svetskog srebra, neko ko je proveo skoro deceniju u NBA, bio je gost našeg podcasta "Penâl".

Lepo je videti asove, nekadašnje vrhunske igrače, da ostanu u košarci i vraćaju joj ono što im je dala – Krstić je od prošle godine potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije.

Malo ko kao bivši igrači može da razume sadašnje kroz ono što prolaze i da udeli pravi savet.

PROČITAJTE JOŠ

Krstić i KSS tek se spremaju za glavna dešavanja, odnosno za olimpijske kvalifikacije koje će biti u Beogradu, za plasman u Tokio.

Dotakli smo se i Filipa Petruševa kao MVP ABA lige, svetle sadašnjost i blistave budućnosti srpske košarke, uz poseban osvrt na NBA.

Da li će biti načinjena velika nepravda ako Nikola Jokić ne bude MVP i kakve su njegove želje po pitanju igranja za Srbiju? Gde je granica zvezde Denvera i da li uopšte postoji limiti za njega u NBA?

Kakve probleme ima Nemanja Bjelica u Majamiju i koliko raduju partije Bogdana Bogdanovića? Zašto ga Aleksej Pokuševski nije iznenadio igrama u najjačoj ligi na svetu i zašto mu se ne sviđa ono što rade Netsi, njegov bivši klub isto kao i Oklahoma koja ima daleko zreliju politiku poslovanja?

Još mnogo toga zanimljivog otkrio je Nenad Krstić u novoj epizodi podcasta „Penâl“ (petak, 16 sati), a sa njim je razgovarao zamenik urednika sportske rubrike Nova.rs, Nebojša Todorović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar