Kristen Evangelin
Kristen Evangelin; Foto: Screenshot Instagram krisdreamz

Možda se ne sećate njenog imena, ali ukoliko ste jednom videli slike njenog lica nakon brutalnog premaćivanja nikada je niste zaboravili.

Kristen Evangelin, Amerikanka koja je završila psihoanalizu i koja je danas u poslu sa nekretninama, preživela je pravi pakao u vezi sa bivšim NBA košarkašem.

PROČITAJTE JOŠ

Ona je bila u vezi sa Darijusom Morisom, bivšim igračem Los Anđeles Lejkersa, koji joj je naneo teže povrede lica, a ona je jednom prilikom pojasnila šta se desilo.

„Udarao me je u glavu, satima me je tukao. Pokušavao je da me udavi, pokrivao mi je usta i nos da bi me udavio. Nekako sam se oslobodila, a onda je pokušao opet da me pretuče. Komšije su me spasile“, ispričala je tada Kristen i šokirala sve nasiljem koje je pretrpela.

Objavila je i fotografiju lica koje je bilo naduveno i potpuno modro od brojnih udaraca. Sadržaj pred vama je uznemirujući i preporučujemo osobama kojima može pozliti da ne gledaju fotografiju.

Nedeljama se oporavljala od povreda koje je pretrpela, a košarkaš je nimalo začuđujuće kasnije uhapšen. Na sreću nije imala Kristen dugoročne posledice, što se vidi i po nedavnim fotografijama.

Ipak, Kristen očigledno voli košarkaše, pa su američki mediji preneli da je sada u vezi sa Klejom Tompsonom, bek šuterom Golden Stejt Voriorsa. Klej je nedavno odveo ovaj klub do titula šampiona NBA lige, a sada se u javnosti pojavila i njegova nova ljubavna avantura.

Kristen je zanimljivo nakon premlaćivanja Morisa jednom promenila priču i rekla da je sve izmislila željna pažnje, a onda kada se sve smirilo odlučila je da progovori o svemu. Pojasnila je kako su je komšije spasile i kako joj je naneo povrede.

Kristen je pratila završnicu NBA lige, a sada je poznato i zbog koga, pa se očekuje da uskoro i ozvaniče vezu.

BONUS VIDEO Reakcija Nikole Jokića o pročitanoj akciji Golden Stejta

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare