Foto: Noah K. Murray-USA TODAY Sports

Pošto je komesar NBA Adam Silver rekao igračima da se pripreme za ono što bi moglo da bude "najveći izazov" njihovih života, predsednik NBPA Kris Paul potvrdio je da on i njegove kolege jedva čekaju nastavak sezone.

As Oklahoma Sitija je u razgovoru za ESPN rekao da je mnogo teških odluka ispred NBA i NBPA, ali…

„Sa timom oko nas, mislim da ćemo na kraju stići tamo gde želimo. Očigledno je da želimo da igramo. Želimo da igramo. Tako jako želimo da igramo. Mislim da je to konsenzus svih momaka. Želimo da to bude, što je moguće sigurnije, ali najveća stvar je da nam ne dostaje igranje“, rekao je Pol.

Silver i Pl su prošlog petka imali konferencijski razgovor sa igračima koji su se bavili nekim problemima sa kojima bi NBA mogla da se suoči kada i ako se nastavi sezona. Za sada niko ne zna kako bi to moglo da bude.

PROČITAJTE JOŠ

„Nemam odgovore. Nemam sve odgovore. Ali znam da ljudi neumorno rade pokušavajući da to shvate.“

Na pitanje da li je zabrinut za fer potencijalnu strukturu plej-ofa po povratku, Paul je rekao da može da se nekako prevaziđe.

„Mislim da to zavisi od mnogo stvari. Ali na kraju dana, trenutno, niko to nije očekivao i znao da dolazi. Pa, šta je sada normalno? Dakle, mislim da je to ono što pokušavamo da shvatimo kako izgleda i dok ne pronađemo odgovore, ne možemo da smislimo plan. U ovom trenutku nam ostaje da sedimo i čekamo da virus bude pod kontrolom“, objasnio je Pol.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar