Mozzart, Mocart, PR tekst
Foto: Promo

Mozzart je bio sponzor 3x3 turnira u Vrnjačkoj Banji, navijao i Stefan Birčević.

Basket 3×3 ovog leta će se prvi put igrati pod olimpijskim obručima, a interesovanje za atraktivnu košarku na pola terena raste sa uspesima naših zlatnih momaka. Mozzart je bio sponzor turnira u Vrnjačkoj Banji, koji je okupio 20 ekipa i veliki broj ljubitelja košarke, a sjajne basketaše iznenadio je reprezentativac Srbije Stefan Birčević.

Publika je tokom celog dana uživala u zakucavanjima, asistencijama, fintama… U samom centru poznatog turitičkog mesta prodefilovao je veliki broj majstora ove igre, a pobedu je odnela ekipa Pirota. Uoči polufinalnih mečeva, među navijače je stiglo i jedno dobro poznato lice srpske košarke.

„Imam dosta drugara koji su sa profesionalne košarke prešli na 3×3, drago mi je da to sada postao olimpijski sport i da ćemo imati naše predstavnike u Tokiju. Nadam se da će nam momci doneti medalju“, istakao je Birčević.

Osvajač tri srebrne medalje sa „orlovima“ nije uspeo da izbori plasman na Olimpijske igre, ali će iz sveg srca navijati za kolege iz 3×3 tima.

Mozzart, Mocart, PR tekst
Foto: Promo

„Sve je to ista košarka, samo se ova igra na pola terena. Turnir u Vrnjačkoj Banji je dokaz koliko je to popularan sport kod nas, mnogo ljudi se okupilo ovde u centru da gleda. Karavan 3×3 je sjajna stvar za naš basket, a uvek ću se rado odazvati da podržim ovakav vid promocije košarke“.

Karavan putuje kroz razne gradove Srbije, a Mozzart je bio sponzor turnira u Vrnjačkoj Banji.

„Imali smo lepu podršku u organizaciji događaja koji uvek privlači publiku, ne samo zbog sportskog dela, već i multimedijalnog. Gledaoci su sastavni deo događaja, blizu su terena, uživaju u muzici i spektaklu. Svake nedelje veliki broj naših ekipa igra evropske turnire, ali opet smo imali fenomenalan odziv – 18 seniorskih i dve juniorske ekipe, što je sasvim dovoljno za organizaciju jednog od najboljih turnira ove godine“, naglasio je Nemanja Stojanović, iz 3×3 Srbija.

Mozzart, Mocart, PR tekst
Foto: Promo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar