Foto: EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Trener Fenerbahčea Igor Kokoškov rekao je da njegovi košarkaši moraju da igraju najbolje što mogu na teškom gostovanju Crvenoj zvezdi.

PROČITAJTE JOŠ

„Promena trenera uvek donese novu energiju. Vratiće se Džordan Lojd i pretpostavljam Lengston Hol, sa kojima je to druga ekipa. Zvezda je puna talenta, ima veoma dobar tim, dobar sastav. Mislim da su se stabilizovali posle promene trenera. Oni su takmičarska ekipa, poslednjih nekoliko utakmica je pokazalo da su se vratili u normalu“, rekao je Kokoškov u najavi utakmice.

Fenerbahče u četvrtak od 19 sati gostuje Zvezdi u 18. kolu Evrolige.

„Shvatamo da moramo da igramo svoju najbolju utakmicu kako bismo imali šansu da pobedimo. Beograd je teško mesto za igrati. Sa navijača ili bez njih, to je težak teren i ova utakmica će biti veoma izazovna“, kazao je Kokoškov.

Povratnik u Fenerbahče iz NBA lige i nekadašnji igrač Zvezde Marko Gudurić je rekao da je pred njegovim timom ogromna utakmica.

„Kao i svaka utakmica u Evroligi, ova će biti ogromna za nas. Mislim da trenutno dobro radimo. Igramo bolje, dobro treniramo, zdravi smo. Mislim da možemo da pobedimo i zadržimo niz“, rekao je Gudurić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare