Foto: Dusan Milenkovic/Starsport.rs

Trener Igokee Vladimir Jovanović kaže da nijednoj ekipi u plej-ofu neće biti lako s Partizanom.

Crno-beli su na svom terenu pobedili Igokeu u meču 25. kola ABA lige sa 89:74, iako se tim iz Laktaša dobro držao tokom većeg dela utakmice.

PROČITAJTE JOŠ:

„Čestitam ekipi Partizana na zasluženoj pobedi. Kako sam rekao u najavi, za nas jako teška nedelja u smislu da nemamo igrače za pet na pet na treningu. Improvizovali smo i spremali smo se na taj način, tako da moram da budem zadovoljan kako smo odigrali. Na kraju evidentan pad u energiji i koncentraciji, što ekipa kao Partizan ume da kazni. Raduje me ovih 25 minuta, kao i skokovi, ima prostora za napredak. Mislim da ćemo biti sve bolji i bolji“, rekao je Jovanović.

Stefan Đorđević i Nenad Nerandžić su u njegovom timu imali po 18 poena, Kosta Kondić je dodao 12, dok je u Partizanu Aleksa Avramović ubacio 15, a Alen Smailagić 10.

Problem za gostujući tim u Areni bilo je to što ostali nisu doprinosili kao ostatak klupe Partizana.

„To je glavna stvar. Kada se izgubi energija, ne može da se trči gore-dole i da se brani pik-end-rol i jedan na jedan i ‘klouz aut’, sve je mnogo teže. Dođu lagani koševi, vidi se to po broju nenapravljenih faulova. To su neke stvari koje mogu da opravdam situacijom pre utakmice. Koliko sam mogao, ja sam podelio minute. Ali zaista teško“, kaže Jovanović.

Dodao je da je možda njegova ekipa na početku bila malo u grču, te da je očekivao 20 hiljada navijača, mada je i oko 11 hiljada njih prilično respektabilna brojka i na kraju da gleda i utakmice Partizana u Evroligi.

Crno-beli su tamo izborili Top 8 pobedom nad Monakom u gostima i imaju šansu da budu i peti ako se rezultati u poslednjem kolu poklope, što bi ih vodilo opet na Monako u doigravanju za Fajnal for.

„Sigurno da pratim, igraju fenomenalno. Čestitao sam im, napravili su sjajan uspeh. Znaćemo sa kojeg mesta će krenuti plej-of, ali ko god je sa druge strane ih neće želeti i može protiv svih protivnika da igra Partizan“, zaključio je Jovanović.

BONUS VIDEO: Obradovića snimala kamera kako psuje, publika pobesnela

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar