Tristan Tompson
Foto: Screenshot Instagram realtristan13

Tristan Tompson možda ne privlači pažnju partijama u Sakramento Kingsima, ali bez dileme pronalazi svoje mesto na naslovnim stranama portala. NBA centar je uspeo da napravi haos ni iz čega.

PROČITAJTE JOŠ

Javno se izvinio Kloi Kardašijan i to nakon što je dobio test koje potvrđuje da je otac deteta Marali Nikols.

„Danas je rezultat očinstva otkrio da sam ja otac deteta Marali Nikols. Preuzimam potpuno odgovornost za moje postupke. Sada kada je utvrđeno očinstvo, veselim se prijateljskom odgajanju našeg sina. Iskreno se izvinjavam svima koje sam povredio ili razočarao tokom ove muke, javno ili pirvatno“, napisao je Tompson.

„Kloi, ne zaslužujep ovo. Ne zaslužuješ bol i ponišenje koje sam ti izazvao. Ne zaslužujem način na koji sam te tretirao godinama. Moji postupci nisu bili u skladu sa načinom na koji te gledam. Imam samo poštovanje i ljubav prema tebi. Bez obzira na to šta možda misliš. Opet, neverovatno mi je žao“, napisao ja NBA as.

Nikols je podnela tužbu u kojoj se tvrdi da je Tompson otac, a u sudskim dokumentima piše da su imali seksualni odnos na proslavi njegovog rođendana marta 2021. godine.

Mnogi vide ovo njegovo obraćanje javnosti kao ljigavo i lažno. Uostalom, već je jednom prevari Kloi, a ona mu je tada oprostila. Njih dvoje imaju trogodišnju ćerkicu.

Tristan Tompson
Tristan Tompson; Foto: Screenshot Instagram realtristan13

BONUS VIDEO Toni Kukoč, igračka legenda Čikago Bulsa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar