Foto: Tanjug/AP Photo/Kathy Willens

Košarkaš Bruklin Netsa Kevin Durent propustiće do sedam dana košarke zbog toga što je bio u kontaktu sa osobom zaraženom koronavirusom.

PROČITAJTE JOŠ:

Durent je prošle godine s proleća bio jedna od prvih velikih zvezda svetskog sporta pozitivna na COVID-19, ali će i sada morati da prođe sličnu proceduru po NBA protokolu, iako njemu nije stigao pozitivan test.

To znači da bi, ako dobije karantin od sedam dana, propustio četiri meča, među kojima je i onaj protiv Oklahoma Siti Tandera. Za Tandere igra srpski internacionalac Aleksej Pokuševski.

Aleksej se do tada možda neće oporaviti od potresa mozga, ali bi njegov tim odahnuo, jer bi mu posao na krilu, bez napadačke mašine poput Durenta, bio znatno olakšan.

 

Bruklin će do 11. januara, kada je ovaj meč na programu, igrati još i protiv Jute Džez 6. januara, Filadelfija Seventisiksersa 8. januara i Memfis Grizlisa 9. ovog meseca.

Netsi su odlično krenuli sezonu sa dve ubedljive pobede nad Golden Stejtom i Boston Seltiksima, ali su onda upisali četiri poraza iz pet mečeva koji su usledili.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar