Može da vam se ne sviđa nečiji stil, ali kad izgovorite ovako nešto u trenutku kad jedan čovek radi u košarci nešto što mnoge legende nikada nisu mogle, onda je to, najblaže rečeno, neozbiljno.

Bivši američki sportista Kejšon Džonson ponovio je da mu se Nikola Jokić ne dopada kao igrač.

Uporedio je igru srpskog centra iz Denver Nagetsa sa krompirom, zbog čega je ušao u raspravu sa svojim kolegama iz podkasta „KJM“, Džejem Vilijamsom i Maksom Kelermanom.

PROČITAJTE JOŠ:

Džonson je pre podkasta objavljenog na ESPN u sredu, gde može da ga vidi skoro deset miliona ljudi, rekao da ga Jokić, šampion NBA lige koji je titulu uzeo u finalu sa Majami Hitom, podseća na krompir.

„Je l’ to nešto što se sad dešava? Nisam rekao kao da je to nešto loše… Kad kažete nešto onda stanete iza toga. To sam rekao kao izraz kako, jednostavno kako mi je dosadan krompir, iako ga volim. Kad ga jedem bez nečega, onda je kao – ne. Kad odemo u restoran daju nam ga jer je dosadan i svejedno ga naručujemo. Jesam li ja stvarno jedini koji razmišlja o ovome? Jesam li jedini koji misli da, bez obzira na to koliko je Jokić sjajan i bez obzira na sve te MVP nagrade i sad šampionat, da je njegov stil nekako pospan. Znam da nisam, znam sigurno“, rekao je Džonson.

Vilijams mu je ukazao na to da kad se kaže da neko neće pomisliti ništa dobro kad drugog čoveka uporedite s krompirom, a Kejšon je nastavio priču rekavši da bi svejedno birao takvog igrača kao što je Nikola da bi uzeo titulu.

„Kad bih imao šansu da dovedem takav tip igrača, on bi bio prvi u redu, neću da osporim njegovu sposobnost da mi pomogne da osvojim prsten, jednostavno izgleda čudno“, nastavio je bivši igrač američkog fudbala.

„Tako je dugačak i visok, kad skače na obruč skače ovolicko…“, rekao je i onda prstima pokazao Džonson, što nije bio kraj nipodaštavanju zvezde Nagetsa.

Istovremeno, pričao je i kako mu se dopada stil igre Džoela Embida, jer igra na obe strane terena i zato što u svojoj igri ima mnogo skoka i atraktivnih zakucavanja, ali i rampi.

„Ja ga ne ismevam (zbog toga što je bio debeo kao dete prim. aut), ja ga ismevam jer je dosadan. Kad slaviš šampionski prsten i pogledaš bocu šampanjca, Džej, i protreseš je onako“, kazao je Džonson.

BONUS VIDEO: Majk Meloun, Nikola Jokić i Džamal Marej – izjave nakon treće utakmice finala NBA

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar