Foto: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

Poznati glumac i voditelj, Milan Kalinić, moraće da se suoči sa optužnicom zbog skandala koji je napravio na košarkaškoj utakmici Crvene zvezde.

U aprilu 2019, jedna utakmica Crvene zvezde i Partizana u košarci imala je skandaloznu uvertiru zbog tuče u kojoj je učestvovao Milan Kalinić.

PROČITAJTE JOŠ

Došlo je do sukoba zbog mesta u VIP sektoru, jedan navijač završio je krvave glave, a dalji sukob i raspravu je uz redare tada zaustavio Dragan Šutanovac, bivši ministar odbrane.

Nešto kasnije je razjašnjeno da je do sukoba došlo sa Daliborom Krkovićem, inače nekadašnjim članom predsedništva kluba, 2011. godine.

Osim karijere funkcionera, Krković se na lokalnom nivou nekada bavio politikom, a u međuvremenu se „povukao“ i vodi privatni biznis u Kuli, gde je i rođen.

Inače, za nasilničko ponašanje na sportskim priredbama, zaprećene su kazne od tri meseca do pet godina zatvora – to se tretira kao krivično delo.

Kako Nova.rs saznaje, Više javno tužilaštvo podnelo je optužni predlog protiv beogradskog glumca i uskoro bi trebalo da otpočne i suđenje – sve detalje možete pročitati ovde.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar