Kalinić objasnio zbog čega je odlučio da se vrati u Zvezdu

Košarka 15. sep. 202113:51 > 13:57
Podeli:
Nikola Kalinić
Foto: Twitter Screenshot KK Crvena zvezda

Nikola Kalinić vratio se u Crvenu zvezdu i već na turniru u Minhenu imao zapažene partije. Pojasnio je šta očekuje u novoj sezoni crveno-belih, ali i zbog čega je odlučio da je pravi trenutak za povratak u Beograd.

PROČITAJTE JOŠ

„Prijateljski turnir u Minhenu je samo prijateljski, nismo još ni počeli sezonu. Davati prognoze koliko možemo ove sezone je preuranjeno, kao što je i trener naglasio, mi ćemo da radimo najbolje što možemo, da se posvetimo, pa na kraju dana ćemo videti šta će nam sezona doneti. Bitno je da ostanemo zdravi, kao što smo svedoci poslednjih sezona najzdravije ekipe osvajaju trofeje ili učestvuju u borbi za trofeje i to je prioritet svima u klubu“

Pojasnio je Kalinić koji je u Zvezdi igrao u sezoni 2014/2015 i zbog čega je odlučio da se vrati u Beograd.

„Odluka da dođem u Zvezdu došla je iz mnogobrojnih razloga, kako privatnih, porodičnih, sve ovo sa koronom, karantinima mi je otvorilo oči da treba budem bliži porodici, prijateljima. Imao sam sreće da sam se ostvario u karijernom i finansijskom smislu, pa je uživanje biti ovde sa poznatim licima, igračima, stručnim štabom i medicinskim timom. Za sada ide dobro, a sada ne možemo da dajemo prognoze dok ne krenu takmičarske utakmice“, završio je Kalinić.

BONUS VIDEO Top 5 fudbalskih transfera

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Komentari

Vaš komentar