FOTO: EPA-EFE/JASON SZENES
FOTO: EPA-EFE/JASON SZENES

Nekada ubitačni tandem bi mogao ponovo da zaigra zajedno.

Kajri Irving bi ponovo mogao zaigrati u tandemu sa Lebronom Džejmsom. Dvojac je zajedno igro u Klivlendu pre pet godina, a Irving je tada poželeo da ode u ekipu ukojoj će biti glavni igrač, ali su usledile loše godine za kontroverznog pleja.

PROČITAJTE JOŠ

Lejkersi su izgleda jedini tim koji nije odustao od Irvinga i veruju da će rad sa Džejmsom ponovo izvući ono najbolje iz njega. Prvo je propao njihov plan da ga dovedu kao slobodnog agenta, a sada intenzivno pregovaraju o razmeni sa Bruklin Netsima u čijem centru je Rasel Vestbruk.

Američki mediji prenose da postoji obostrani optimizam da će dogovor biti postignut, ali je neophodno da se dogovori ko će i šta još učestvovati u trgovini. S obzirom na to da će Vestbruk sledeće sezone zaraditi deset miliona dolara više od Irvinga, Netsi treba da pošalju još najmanje jednog igrača u Lejkerse.

Za sada, Netsi insistiraju da će to biti Džo Haris, koji se oporavlja od operacije skočnog zgloba i ima još dve godine ugovora od 38,6 miliona dolara. Lejkersi ne žele Harisa, žele Seta Karija, koji ima još godinu dana ugovora od 8,5 miliona dolara i njegova plata bi bila više u skladu sa pravilima o ograničenju plata.

U slučaju da Haris ode u Lejkerse, oni bi morali da pošalju još jednog jeftinijeg igrača u Bruklin. Pregovori su trenutno u početnoj fazi, a još je potrebno dogovoriti koji bi budući draft pikovi promenili vlasnika u ovoj blokbaster berzi.

BONUS VIDEO Jokić iznad svih – ko je u top 10 najplaćenijih u NBA istoriji?


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar