Foto: Tanjug/AP Photo/Wilfredo Lee

Nova dobra partija mlade zvezde Majamija.

Majami je uspeo da prekine seriju poraza i savlada Vašington 113:105. Nikola Jović ponovo se našao u startnoj petorci, ali na terenu je proveo tek nešto više od 12 minuta. To mu je bilo dovoljno za sedam poena i pet skokova uz šut iz igre 3/7

Najbolji kod Hita bio je Kajl Lauri sa 28 poena. Na drugoj strani istakao se Kajl Kuzma – 33 koša. Kristaps Porzingis dodao je 21, ali uz mnogo potrošenih lopti: šut iz igre 8/19, za tri poena 2/9.

PROČITAJTE JOŠ

Sjajnu rolu je imao i Luka Dončić, ali to nije pomoglo njegovom Dalasu da ostvari pobedu.

Boston je rutinski savladao Dalas rezultatom 125:112, a Dončić je meč završio sa 42 poena uz osam skokova i devet asistencija. Seltikse je predvodio Tejtum sa 37 poena, 13 skokova i pet asistencija, dok je Braun takođe odigrao sjajan meč i ubacio 31 poen. Horford je postigao četiri bitne trojke i meč završio sa 14 poena, a po poen manje imali su Brogdon i Smart.

Luki Dončiću za utehu ostaje što je postao drugi najbrži igrač što je došao do 7.500 poena i po 2.000 skokova i asistencija. Za ovo mu je bilo potrebno 280 mečeva. Brži od njega bio je samo Oskar Robertson.

Dončić je po treći put ove sezone na učinku 40+ poena, 8+ skokova i 8+ asistencija. Svi igrači zajedno u celoj ligi sakupili su te brojke isto toliko puta?!

Boston je i dalje ubedljivo najbolja ekipa u celoj ligi i sada su na skoru 14:4, dok Dalas igra zaista skromno i na skoru su od devet pobeda i osam poraza.

Bogdan Bogdanović ponovo nije igrao, a Atlanta Hoksi na domaćem terenu pobedili su Sakramento Kingse 115:106 i tako okončali njihovu seriju od sedam pobeda u nizu.

BONUS VIDEO Jokić negativac u crtanom filmu, čuva mračne hodnike od Dončića, Janisa i Bukera

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar