photo:Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Zvezad aželi pobedu na vrućem gostovanju.

Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak igraju meč petog kola ABA lige protiv Igokee nu Laktašima od 18 časova.

Nakon šro su prekinuli niz poraza i upisali prvu pobedu u Evroligi, crveno-beli u odličnom raspoloženju nastavljaju borbu za regionalni tron.

Trener Zvezde Vladimir Jovanović očekuje težak meč.

PROČITAJTE JOŠ

„Očekuje nas veoma teška utakmica posle iscrpljujućeg meča sa Bajernom. Igokea nas je pobeđivala u poslednje tri utakmice u Laktašima što je još jedna činjenica koji treba da izazove našu reakciju, veliku angažovanost i dodatnu energiju“, podsetio je Jovanović na neugodno tradiciju.

On je imao samo reči hvale za ekipu Igokee.

„Igramo protiv tima koji je izuzetno kvalitetan, koji posebno dobro igra na svom terenu, menjaju odbrane što će zahtevati našu dodatnu koncentraciju u napadu. Već sam govorio posle Bajerna sa kojim problemima smo ušli u taj meč, nadam se da ćemo da odigramo dobru utakmicu u paklenom ritmu u kome se nalazimo, ali to je nešto što je sada već svakodnevica“ rekao je trener crveno-belih.

Sa njim se slaže i kapiten Branko Lazić.

„Dobro poznajemo ekipu Igokee, odigrali smo puno utakmica, i nema sumnje da nas očekuje vrlo težak duel u Laktašima. Neki momci su se promenili u tom sastavu, ali trener Bajić je i dalje tu što garantuje da će nas dočekati motivisan i dobar tim. Ne zaboravljamo da nismo pobedili u poslednjim mečevima tamo i to je svakako dodatni motiv za nas, da uz podršku naših navijača kojih je zaista mnogo u Republici Srpskoj dođemo do pobede nakon zahtevne utakmice sa Bajernom“.

BONUS VIDEO Kakvo kucanje Holanda, uneo trojicu iz Bajerna u koš

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar