Foto: Starsport

Poznati detalji povrede.

Košarkaš Crvene zvezde Luka Mitrović je u petak u meču petog kola Evrolige protiv Bajerna izašao tokom meče zbog povrede, a klub je otkrio kakvo je stanje sa jednim od najboljih igrača crveno-belih na startu sezone.

Zvezda je saopštila da se dvodnevni detaljni pregledi kojima je podvrgnut krilni centar Luka Mitrović utvrdili da je igrač u doživeo jako istegnuće i povredu primicača.

PROČITAJTE JOŠ

Rezultati magnetne rezonance i svi detaljni pregledi, utvrdili su da Mitrović nije doživeo tešku povredu, ali ona osim što je izuzetno bolna, zahteva mirovanje, svakodnevne terapije i stalni nadzor lekarskog tima.

Zbog svega navedenog Luka Mitrović neće igrati na utakmici, niti putovati sa ekipom, protiv Igokee u Laktašima, kao i protiv Monaka.

Klub je tom prilikom u saopštenju odgovorio i na kritike da krije stanje povrede igrača.

„KK Crvena zvezda mts ovom prilikom zahvaljuje na „brizi“ pojedinaca uz napomenu da je zdravlje igrača na prvom mestu.

Ipak, želimo još jednom da upozorimo da nema potrebe da nas iko „kontroliše“ i ubrzava u ovakvim situacijama, jer naš klub ima izvanredan lekarski tim koji je u prethodnih 12 godina lečio, i oporavio na desetine igrača koji su u ovakvom nehumanom kalendaru i sa ogromnim brojem utakmica uspevali da iznesu ogroman teret i na prvom mestu ostanu zdravi!

O tempu i dinamici oporavka našeg igrača Luke Mitrovića, KK Crvena zvezda će blagovremeno obaveštavati javnost“, navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO Vildoza sjajnim potezima digao Pionir na noge

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar