Foto: EPA-EFE/DUSTIN BRADFORD

Džamal Marej, saigrač Nikole Jokića u Denver Nagetsima, oglasio se nakon poraza svog tima od Minesota Timbervulvsa u okviru prvog kola polufinalne serije Zapadne konferencije rezultatom 106:99.

Marej je odigrao solidan meč, ubacio je 17 poena, ali se videlo da ima problema pri kretanju, te da povredu lista još uvek nije zalečio.

To je dovelo do manje panike kod navijača tima iz Kolorada, pogotovo što je utisak da Nagetsi nemaju zamenu za Mareja, ali je sam Marej odbio da to iskoristi kao opravdanje za nešto slabiju partiju:

PROČITAJTE JOŠ...

„Neću da pravim nikakva opravdanja. Svi imamo neke manje povrede. Svi igraju kroz nešto u ovo doba sezone. Moj list nije ništa drugačiji od bilo koga drugog u timu ili ligi, iskreno. Naravno, nije sjajno, ali to nije nešto o čemu volim da pričam kao deo poraza.“

Uprkos bolu, najavio je da će „stisnuti zube“ i pokušati da da svoj maksimum:

„To će biti deo ove trke, i prihvatio sam to i za sve postoji odgovor. Tako da moram samo da se prilagođavam, ustvari mi moramo da se prilagođavamo i pronalazimo načine da sve to završimo. Ne znam. List je, šta god da jeste, ali idemo dalje“, istakao je Marej.

Naredni meč Denver i Minesota igraju u noći između ponedeljka i utorka, a početak meča zakazan je za 4.00 posle ponoći.

Minesota ima pobedu prednosti, a Nagetsi će pokušati da dođu do makar jednog trijumfa pre nego što se serija preseli u Mineapolis.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar