Foto: Youtube.com

Nikola Jokić očajavao je posle poraza od Bruklina, koji je napravio veliku seriju u 3. četvrtini za trijumf.

PROČITAJTE JOŠ

Naš košarkaš je na parketu prveo 34 minuta, došao je do karijernog rekorda od sedam ukradenih lopti, tome je dodao 23 poena, osam skokova i 11 asistencija, ali je Bruklin trijumf odneo sa 122:116.

Durent je dominirao sa 34 poena, a Jokić se hvatao za glavu tokom razgovora sa medijima preko video poziva.

Nije bio raspoložen za priču, ali je kratko i suštinski objasnio kako je pobeda „prosuta“, jer je Denver imao +18 sredinom 3. deonice.

„Napravili su 29:4 tako što su ubacili 25 poena za šest minuta. Lako su pogađali, bili su na 60 posto šuta iz igre, 50 posto za tri, a nas nije bilo nigde“, rekao je Jokić.

Jokiću je postavljeno i pitanje da li ovaj meč utiče na njegovo samopouzdanje i kako misli da kao lider preuzme odgovornost i vrati ekipu na kolosek.

„Nije me ovo pogodilo, samo smo izgubili utakmicu. I gubimo i dobijamo kao tim, igramo sada sa Voriorsima. Kratko je pamćenje u NBa, moraš da imaš kratku memoriju jer te novi meč čeka već iza ugla“, dodao je Jokić.

Ponovo je Jokiću postavljeno pitanje o 3. deonici, što je svakako već objasnio.

„Ovo je igra serija, gde je ovaj put njihova serija bila malo veća nego naša, šutirali su veoma dobra. To je ono što oni rade i nije iznenađenje“, zaključio je Somborac.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram