Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić, srpski košarkaš i centar Denver Nagetsa nije među sigurnim starterima u jednom od derbija zapadne konferencije NBA lige između subote i nedelje.

PROČITAJTE JOŠ:

Nagetsi bi od četiri sata izjutra po srpskom vremenu, trebalo da igraju protiv Luke Dončića, Bobana Marjanovića i Dalas Maveriksa u balkanskom okršaju velikih košarkaških zvezda.

Međutim, Denver je nekoliko sati pre meča objavio informaciju da Jokić nije izvestan učesnik tog meča zbog istegnuća levog zgloba.

Tim iz Kolorada navodi da će Geri Heris i Ar Džej Hempton sigurno propustiti ovaj susret, prvi zbog bezbednosnih protokola u vezi sa koronavirusom, drugi zbog abduktora.

Uz Jokića je neizvestan i Monte Moris koji ima problema sa kvadricepsom. Što se tiče Džamajkala Grina i Zeka Nadžija, oni će verovatno biti na raspolaganju Majklu Melounu.

Ukoliko Somborac to ne bude, to će biti prvi put od 2017. da Nikola propušta meč zbog povrede. Prošle sezone je odigrao 73 meča, a pretprošle čak 80, a do nijednom nije bio na manje od 73 utakmice od početka karijere u NBA.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar