Foto: Tanjug/AP/ Kevin C. Cox

Košarkaši Denvera nalaze se pred teškim zadatkom u plej-of seriji protiv Jute pošto su izgubili četvrtu utakmicu sa 129:127 i sada gube sa 1-3.

Nagetsi su odigrali nešto bolje nego u susretu broj tri, ali nisu uspeli da zaustave fenomenalnog Donovana Mičela koji se zaustavio na 51 poenu.

PROČITAJTE JOŠ: Denver pred ambisom, treća pobeda Jute u seriji!

Jokić je postigao 29 poena, Džamal Marej imao je rekord u broju poena u plej-ofu (50), ali sve to nije bilo dovoljno da se zaustavi Juta.

Jokića su posle utakmice pitali kakvo je psihološko stanje ekipe posle ovog poraza.

„Da budem iskren, naš mentalitet je isti kao i pred ovu utakmicu, pokazali smo bolju igru nego u protekle dve utakmice. Potrebno je nastavimo tako, da damo sebi priliku da dobijemo utakmicu. Bili smo blizu toga, dva ili tri šuta su napravili razliku. Nadam se da možemo da ponovimo sličnu igru i da budemo bolji za dva dana“, kaže Jokić.

Neki novinari smatraju da je presudna bila treća četvrtina koju je Juta dobila sa 33:24.

„Ne mislim tako, možda samo tako izgleda. Vi to gledate drugačije. Jednostavno, oni su odigrali dobru seriju napada, napravili razliku, dešava se. Ne bih da upirem prst u bilo koga. Kada oni naprave seriju, potrebno je odgovoriti na to. Nekad uspete, nekad ne“, jasan je Jokić.

Pohvalio je sjajnu partiju Džamala Marija.

„Počeo je sjajno, igrao je sve bolje i nastojali smo da ga imamo otvorenog za šut na svaki način. Imao je izuzetnu utakmicu. Postigao je 50 poena, to je za bilo koju, ne samo plej-of utakmicu, izvanredna partija“.

Ne pomišlja da istakne belu zastavu, naprotiv, iako i sam kaže da će biti jako teško pteokrenuti u seriji.

„Slično je bilo prošle godine, tada smo gubili 2:1, ali sve je još tu. Ima razlike, mi nismo dobili pre toga San Antonio deset godina, a onda smo uspeli da ih pobedimo. Ne možemo da razmišljamo u stilu trebaju nam još tri utakmice, već meč po meč. Ova koja nam sledi za dva dana biće najvažnija za nas“, zaključio je srpski centar.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar