Foto: EPA-EFE/LARRY W. SMITH

Ove godine verovatno nećemo gledati NBA Ol star vikend, a u najboljem slučaju ćemo videti jedan dan sa svim zvezdama u Atlanti. Ostaje da se vidi da li će NBA liga uspeti da organizuje ovaj događaj, ali je glasanje već počelo.

NBA liga nam je ponudila i startne postave koje predviđa da vidi nakon završetka glasanja 16. februara u 23.59 po njujorškom vremenu.

PROČITAJTE JOŠ

Po mišljenju autora Šona Paula najbolja petorka u Zapadnoj konferenciji bi trebalo da izgleda ovako: Lebron Džejms (LA Lejkers), Nikola Jokić (Denver), Kavaj Lenard (LA Klipers), Demijan Lilard (Portland) i Luka Dončić (Dalas).

Najbolju postavu Istočne konferencije bi trebalo da čine: Janis Adetokumbo (Milvoki), Kevin Durent (Bruklin), Džoel Embid (Filadelfija), Bredli Bil (Vašington) i Džejlen Braun (Boston).

Rezultati će biti poznati nakon što se prebroje svi glasovi.

Kako fanovi mogu da glasaju:

NBA.com stranica za glasanje na vote.NBA.com: Ispunite jedan pun glasački listić dnevno (dnevno se definiše kao jednom u 24 časa) na internet stranici vote.NBA.com sa internet pregledača na računaru ili mobilnom uređaju. Fanovi prilikom izbora startera mogu da izaberu do dva beka i tri krila/centra iz svake konferencije.

NBA aplikacija: Pristupite glasačkom listiću i glasajte preko NBA aplikacije, dostupnim za Android i iOS mobilne uređaje. Fanovi mogu da popune po jedan pun glasački listić dnevno tako što će prilikom izbora startera izabrati do dva beka i tri krila/centra iz svake konferencije.

Tviter: Tvitujte, retvitujte ili odgovorite sa heštegom imena i prezimena NBA igrača (#ImePrezime) ili Twitter nalogom zajedno uz hešteg #NBAAllStar. Svaki tvit može da sadrži samo jedno ime ili ime naloga jednog igrača. Navijači mogu glasati za 10 jedinstvenih igrača dnevno od 28. januara – 16. februara, a glasanje se vrši pod pokroviteljstvom AT&T, zvanične 5G mreže NBA lige.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar