Aleksej Pokuševski
Aleksej Pokuševski; Foto: Tanjug/AP Photo/Kyle Phillips

Lakše mu je kada je porodica tu.

Košarkaš Oklahome i povremeni srpski reprezentativac Aleksej Pokuševski, izjavio je da se nada da će njegov klub ove sezone da ostvari bolje rezultate nego prethodnih godina.

„Osećam se baš dobro. Ovo je treća sezona za mene. Igramo dosta bolje nego u prošloj sezoni i pokušavam dosta da doprinesem timu“, rekao je Pokuševski.

PROČITAJTE JOŠ

On je istakao da svi igrači Oklahome žele da daju maksimalan doprinos timu. Pokuševski je naveo da dobija dragocene savete od srpskih košarkaša, koji nastupaju u NBA ligi.

„Kad igramo protiv Denvera čujem se i vidim sa Nikolom Jokićem. Povremeno se čujem sa Bogdanom Bogdanovićem. Ponekad mi daju dragocene savete“, dodao je košarkaš Oklahome.

Oklahoma je u dosadašnjem delu sezone u NBA ligi ostvarila četiri pobede i zabeležila pet poraza.

„Za sada dobro napredujemo i bićemo sigurno bolji nego prethodne dve sezone. Imamo dobre mlade igrače koji dosta dobro napreduju. Tako da je baš dobra atmosfera. Za sada je sve dobro. Na sve sam se navikao. Tu mi je sada i porodica, mama, tata i brat, a i devojka tako da se dobro osećam u Oklahomi. A i ljudi su ovde sjajni“, zaključio je Pokuševski u razgovoru za RTS, koji je dodao da prati košarkaška događanja u Srbiji.

BONUS VIDEO Noć Nikole Jokića za istoriju – meč u kom je pao rekord Vilta Čemberlejna

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar