Mark Jackson, Nikola Jokić Foto:Ethan Miller / Getty images / Profimedia/USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

I nije jedini koji je naučio kako treba da se ophodi prema Jokiću...

Istorija NBA lige i Denver Nagetsa ispisana je u noći između ponedeljka i utorka, a najzaslužniji za to jeste Nikola Jokić, koji je bio lider tima u pohodu do trona.

Srpski centar odigrao je neke od najdominantnijih partija u plej-ofu ikada, bar što se tiče individualnih učinaka, a zbog sjajnih izdanja u finalu poneo je epitet MVP-ja.

PROČITAJTE JOŠ:

U petom meču finala Denver je protiv Majamija slavio sa 94:89, a Jokić je neverovatnu sezonu završio sa 28 poena, 16 skokova i četiri asistencije.

Ubrzo nakon što je osvojio nagradu za MVP-ja finala, Jokić je saznao i ko je za njega glasao. U glasanju za pomenuto priznanje, srpski centar dobio je maksimalnih 11 od 11 glasova.

Među novinarima i analitičara našao se i Mark Džekson, koji Jokića nije video ni među pet najboljih igrača lige na kraju regularnog dela sezone.

Tada je Džekson na prvo mesto stavio Džoela Embida, ali se ubrzo pokajao zbog toga što Jokiću nije dao niti jedan poen u glasanju. Zbog tog poteza, Džekson se našao na stubu srama, a izgleda da je sada naučio lekciju.

„Drago mi je što sam svoj glas dao ispravno ovog puta“, izjavio je Džekson nakon NBA finala.

BONUS VIDEO Gudurić se usred noći budio zbog Indijanapolisa, Sonja kući dolazila na štakama

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar