Ognjen Jaramaz Foto: Starsport

Trener košarkaša Partizana, Sašo Filipovski, rekao je da se Ognjen Jaramaz polako vraća u trening ritam, ali da se oseća duga pauza.

Jaramaz je obeležio prošlu sezonu pod vođstvom Andree Trinkijeri, igrački se i karijerno ozbiljno podigao, ali ga je lom prsta odvojio od parketa na mesec i po dana.

Izostaće i u Baru, gde Partizan u subotu u 19.00 igra protiv Mornara.

„On je posle mesec i po dana pauze kondicioni odlično spreman. Moji saradnici na planu fizičke spreme su odradili fantastičan posao, ali je normalno da je malo izgubio osećaj za igru i loptu, što ga malo nervira. Ali treba imati strpljenja, lom šake ga je izbacio uz ritma. Uporan je, trenira dobro, vratiće se, treba biti strpljiv. Nikolić još nije u programu, pokušava, radio je testiranja, imao je operaciju kuka i nije spreman za 5 na 5. Mika je bolestan, ne računamo na njega, izgubio je dosta energije, čekaju ga testovi“, rekao je Filipovski za Partizan TV.

Po okončanju reprezentativne pauze, spremni su za meč Rade Zagorac i Nemanja Dangubić. Filipovski je oprezan zbog Mornara.

„U Baru nas čeka vrlo neugodan protivnik. Mornar je odlična napadačka ekipa, sa Pulenom, Vajthedom i Nidamom, dobrim u situacijama „jedan na jedan“ i pik end rolu. Ima domaćin odlične šutere za tri poena, čak i iz kontranapada. Moraćemo da budemo pažljivi. Na „petici“ imaju neugodnog igrača, sposobnog da igra levom i desnom rukom. Čeka nas veliki izazov, da bismo pobedili potrebno je 40 minuta dobre odbrane i visoka koncentracija, dok u napadu moramo da dejstvujemo timski i kontorlišemo skor“, skautirao je rivala Sašo Filipovski.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar