Foto: EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Lučić i Jaramaz su mogli i bolje, ali nema potrebe da forsiraju pre doigravanja.

Košarkaši Fenerbahčea pobedili su na svom terenu Bajern sa 81:76 (27:16, 18:15, 31:9, 27:14), u zaostalom meču 26. kola Evrolige.

PROČITAJTE JOŠ:

Tim Aleksandra Đorđevića je prekinuo loš niz od šest utakmica protiv ekipe koja je obezbedila doigravanje Evrolige kao osmoplasirana.

Fenerbahče su do pobede predvodili Pijerija Henri sa 22 poena, osam asistencija i četiri skoka i Jan Veseli sa 21 poenom, 10 skokova i četiri asistencije.

To je bio najbolji meč spomenutog tandema od kada su se vratili posle povreda, zbog kojih Fener nije mogao da računa na njih.

U Bajernu se od Vladimira Lučića i Ognjena Jaramaza više očekivalo, pošto su imali po sedam poena. Doduše, Marko Gudurić za oko osam minuta u dresu Fenerbahčea nije imao ni poen.

„Bio sam mrtav, probao sam da se fokusiram. Od kad se vratio pokušavao sam da pomognem timu koliko sam mogao, čak i kad nisam bio u najboljoj formi. Sad sam malo bolje. Igrali smo jaku odbranu i timski pobedili“, rekao je Veseli.

Foto: EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Jedini dvocifreni kod Bajerna bili su Augustin Rubit sa 17 i Darun Hilijard sa 13 poena.

Fenrbahče ima deset pobeda i 16 poraza i nalazi se na 12. mestu na tabeli. Bajern je na osmoj poziciji sa skorom od po 13 pobeda i poraza.

U narednom meču, Fenerbahče čeka Panatinaikos, a Bajern ide „na noge“ aktuelnom šampionu Evrope, ekipi Anadolu Efesa.

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO: Košarkaši Crvene zvezde nisu držali „Zaustavite rat“, sa tribina zvižduci

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar