Dragan Bokan zadužen da odblokira račun ABA lige
Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

ABA liga i sukobi klubova dobili su još jedan nastavak, račun lige je u blokadi, a zadatak da ga odblokira dobio je - Dragan Bokan, predsednik KK Budućnost.

Situacija na Jadranu je alarmantna i to je jasno kao dan. Račun ABA lige u blokadi je od strane Nebojše Čovića, predsednika Crvene zvezde, koji je po važećim dokumentima i jedan od ovlašćenih lica Lige.

O tome svedoči i urgentan mejl Dragana Bokana, o čemu ste imali priliku da čitate na Nova.rs, a prvi čovek Budućnosti sazvao je neformalni sastanak klubova.

Poziv za pomenuti sastanak preko konferencijske veze nisu dobili predstavnici Crvene zvezde i FMP, Cibona nije prisustvovala, dok je Mornar bio u krnjem sastavu.

Kako saznajemo, pričalo se o dve goruće teme – da se odblokira račun i da se što skorije održi sednica Skupštine ABA lige.

Sastanak je protekao u pomirljivom tonu, a klubovi su ovlastili Dragana Bokana da uz pravnu pomoć učini sve što je moguće da se odblokira račun ABA lige.

Ujedno, potrebno je da se što hitnije zakaže sednica Skupštine ABA lige, od čijeg zakazivanja do održavanja treba da protekne 14 dana.

Ranije može da se održi jedino ako se klubovi jednoglasno usaglase. Ipak, na Jadranu se igra, a situacija je više nego alarmantna.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar