Dimitrios Itoudis i Giannis Antetokunpo Foto: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Grčka ostala na 16 igrača.

Dimitris Itudis, selektor košarkaške reprezentacije Grčke, skratio je spisak za još dva imena pred početak Akropolis kupa, turnira koji će 17. i 18. avgusta biti odigran u Grčkoj, ali i za dve utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2023. godine protiv Srbije u Beogradu 25. avgusta, i Belgiej u Atini tri dana kasnije.

PROČITAJTE JOŠ...

Itudis je odlučio da spisak od 18 igrača skrati na 16, tako da u sastavu reprezentacije neće biti Dimitris Moraitis, plejmejkera Peristerija, kao ni Joanisa Kuzeloglua, krila AEK-a iz Atine.

Prethodno, sa spiska su otpali i 20-godišnji Aleks Adetokumbo, inače mlađi brat prve zvezde „Helena“ Janisa i igrač Vinskonsin Herda, tima američke G lige, potom Jorgos Tanulis iz Promiteas Patre, Omiros Necipoglu iz Arisa, Đorgos Tsalmpuris iz Apolona, te Lefteris Mancukas, košarkaš Panatinaikosa.

Itudis će tako u nastavku na raspolaganju imati sledeće igrače:

Dimitris Agravinas, Janis Adetokumbo, Kostas Adetokumbo, Tanasis Adetokumbo, Lefteris Boherides, Nik Kalates, Tajler Dorsi, Kostis Gontikas, Panajotis Kaliacikis, Leonidas Kaselakis, Janulis Larencakis, Mihalis Luncis, Jorgos Papajanis, Kostas Papanikolau, Janis Papapetru, Kostas Slukas.

BONUS VIDEO Nikola Kalinić Pričao o Nikoli Jokiću i Nasmejao Slovenačku Novinarku

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar