Foto:Jacob Snow / Zuma Press / Profimedia

Košarkaši Partizana biće jači za Džoša Perkinsa, potvrđeno je najpre nezvanično za Nova.rs, a zatim je Partizan to obnarodovao putem zvaničnog sajta.

PROČITAJTE JOŠ:

Američki plejmejker u Partizan stiže kao zamena za Nemanju Gordića, koji je nedavno otišao u Mornar iz Bara, pa je njegovo mesto ostalo upražnjeno.

Crno-beli na spoljnim pozicijama imaju već Markusa Pejdža, tu je i Ognjen Jaramaz u jednoj od boljih ofanzivnih linija ABA lige.

„On je objavio šta je objavio, ali mi za sada ne možemo ništa da potvrđujemo, dok Perkins ne dođe i prođe lekarske preglede, a onda i potpiše ugovor zvanično“, rečeno nam je iz kluba, što je ubrzo potvrđeno i na sajtu.

Na pitanje šta je preporučilo Perkinsa i od kada ga je klub pratio, za sada smo ostali bez odgovora, a po svoj prilici će ga biti kada Perkins i zvanično zaduži opremu Partizana.

„Zauvek ću voleti ovaj program! Hvala na prilici i podršci na mom putovanju! Ali, Srbijo, Partizane, stižem“, napisao je Perkins u ponedeljak popodne, a njegov odlazak je potvrdio i dosadašnji klub GTK Glivice.

Inače, Perkins ima 25 godina, nekadašnji je student univerziteta Gonzaga (od 2014. do 2019. godine) i tamo je bio saigrač Filipa Petruševa.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar