Iskrena izjava koja je nasmejala sve

Košarkaši Poljske izbacili su sloveniju u četvrtfinalu Evrobasketa, a posebno srećan zbog tog uspeha bio je sekeltor Igor Miličić.

PROČITAJTE JOŠ:

Selektor Poljske nije krio oduševljenje, a u razgovoru za srpske medije posebno je pohvalio želju i borbu svojih igrača.

„Nemam slova. Igrači su odigrali sa jaj**a kao lubenice velikim, sa srcem kao mesec velikim i zasluženo smo pobedili. Mislim da smo dominirali skoro celu utakmicu u jednom trenutku smo izgubili kontrolu, gde su nas malom petorkom malo izneredili u našem postavljanju napada, ali smo to izdržali, igrači su se vratili i mi smo presrećni“, istakao je Miličić.

Nakon grupne faze i duela sa Srbijom malo ko je video Poljsku u polufinalu.

„Mi smo verovali u Pragu gde smo bili autsajderi da možemo napraviti velike stvari, niko drugi u nas nije verovao. Mi imamo grupu ljudi koji imaju neverovatan karakter, volju za pobedom i to nas vodi ovom rezultatu“.

Najbolji pojedinac na meču bio je Mateuš Ponitka sa 26 poena i tripl-dabl učinkom.

„To je naš lider, čovek koji vodi našu igru, kome smo dali rolu plejmejkera i glavnog čoveka. Radi neverovatne stvari i ja sve vreme tvrdim da je mnogo vredniji igrač nego što to govori tržište“.

BONUS VIDEO Hala „eksplodirala“ kada je predstavljen Dončić

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare