Foto: Printscreen Youtube

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa su prethodne dve sezone kao "prokleti" jer zbog povreda ne mogu da sastave ekipu, a najnovija je zadesila Markiza Krisa.

Tek što je sezona počela, a ekipa Voriorsa se još do kraja nije suočila ni sa izostankom Kleja Tompsona do kraja godine, stigle su nove loše vesti.

PROČITAJTE JOŠ:

Centar Golden Stejta Markiz Kris polomio je nogu i zbog nastradale fibule će i on propustiti celu sezonu, objavio je Šems Čaranija, dobro upućeni NBA insajder.

Kris je povredu doživeo na utakmici protiv Milvoki Baksa, u kojoj su Voriorsi upisali drugi poraz u sezoni 138:99. On se tim povodom oglasio putem društvenih mreža rekavši da „Bog zna svoje načine na koje nas testira“.

Povredom Krisa, Voriorsi su na unutrašnjoj poziciji ostali na Kevonu Luniju i rukiju Džejmsu Vajzmenu, koga su birali u prvoj rundi drafta.

Dvadesettrogodišnji Markiz je ove sezoene u dve utakmice prosečno beležio 6,5 poena i jednu blokadu.

„Hoću da navijači Voriorsa znaju da ću dati sve od sebe da se vratim na ono ko sam bio pre povrede. Mrzim da propuštam utakmice i dičio sam se time što igram svake večeri za navijače i svoje saigrače. Nebitno da li je meč regularne sezone ili plej-ofa. Velika rupa u duši i ne mogu radim ono što volim i takmičim se protiv najboljih na svetu“, rekao je Kris.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar