Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO SHUTTERSTOCK OUT

Denver Nagetsi zainteresovani su za Harisona Barnsa, nekadašnjeg igrača Golden Stejta, Dalasa i sada Sakramento Kingsa, gde igra sa Nemanjom Bjelicom.

Barns je osvojio NBA titulu kao krilo Voriorsa 2015, u Dalasu je dobio izdašan ugovor (dvadesetak miliona po sezoni), a dva dana pre isteka roka za trejd, Denver se nada da može da pojača svoju poziciju „trojke“.

PROČITAJTE JOŠ:

Na njoj bi Barns verovatno bio konkurencija Majklu Porter Džunioru, ali problem je, piše Denver Post, u tome što je cena za Barnsa još nedefinisana.

Harison ima još dve godine ugovora u Sakramentu gde prosečno ima 16,3 poena, 6,5 skokova i 3,7 asistencija na 40 odigranih utakmica.

Ovo mu je treća sezona u Kaliforniji po povratku iz Teksasa, gde je odigrao dve godine i u Dalasu prosečno imao 18,9 i 19,2 poena kao jedan od vodećih igrača.

Mavsi su svoju budućnost na istoj poziciji kasnije predali Luki Dončiću, a Barnsove brojke su u Kingsima stagnirale jer deli parket sa Dieronom Foksom i Badijem Hildom.

Nagetsi i dalje žele da dovedu Arona Gordona, a prilika da se on vidi na delu je baš utorak na sredu kada dve ekipe, Denver i Orlando Medžik, igraju međusobni meč.

Gordon i Barns su zamišljeni kao pojačanja na krilu, pre svega u odbrani, jer na trojci i četvorci „duva promaja“ od odlaska Džeramija Grenta i Torija Krejga iz Kolorada.

Da podsetimo, 28-godišnji Barns je 2013. bio i deo prvog tima rukija NBA lige.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar