Foto: EPA-EFE/Juanjo Martin

Navijači ljuti zbog objave kluba.

Košarkaši Real Madrida postali su po 11. put šampioni Evrope nakon što su posle velike drame u finalu u u Kaunasu savladali Olimpijakos rezultatom 79:78. Na putu do titule verovovatno je ključna bila serija sa Partizanom u četvrtfinalu, što u Madridu stalno ističu, jer su crno-beli vodili sa 2:0 u pobedama i imali tri meč lopte da eliminišu velikog rivala.

Ipak, posledice tuče u drugom meču u Madridu, bile su prevelike i Partizan je propustio ogromnu šansu da se nađe na završnom turniru.

PROČITAJTE JOŠ

Iako su odnosi dva kluba na nivou, i posle toga ostali su sjajni, navijači nikako ne mogu da prežale sramne poteze igrača Reala tokom te tuče.

To se najbolje videlo nakon trijumfa kraljevskog kluba u nedelju u Kaunasu.

Partizan je na zvaničnom Tviter nalogu objavio čestitku Realu na velikom uspehu.

„Čestitke na ovojanju Evrolige. Pokazali ste neverovatan karakter i dali primer svima namam kako ekipa može da uspe ukoliko veruje do samog kraja“.

Godpodski način da se čestita velikom rivalu, ali se to nimalo nije svidelo navijačima. Serija psovki i uvreda se pojavila u komentarima.

„Izvarali nas šibicari madridski a vi pričate o karakteru i primerima“.

„Alo, ugasite se. Tačno ne treba da postojimo“.

„Ovako ćete i Vučiću čestitati pobedu na izborima“.

„Disciplinujte malo igrače, pa i mi da budemo prvaci nečega“.

„Čestitajte i Jabuseleu, a on će da vam oprosti što nam je tukao igrača“.

Bilo je još uvredljivih komentara, ali i komentara zahvalnosti navijača Reala od kojih su se neki potrudili da poruku napišu na srpskom jeziku.

„Hvala! Vi ste ogroman klub, i to pokazujete na terenu i van njega. Vidimo se sledeće godine“, napisao je izvesni Karlos Espada.

Partizan se nakon eliminacije u Evroligi bori za pehar u ABA ligi, a u ponedeljak od 20 časova igra majstoricu protiv Studentskog centra za plasman u polufinale regionalnog takmičenja, gde čeka Cedevita Olimpija.

BONUS VIDEO Marej i Jokić doneli pobedu Denveru u drugoj utakmicei finala Zapada

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar