Dimitris Janakopulos je dao budžet Atamanu da "radi šta hoće", Foto:AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ovaj čovek je neverovatan

Vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos prokomentarisao je transfer Filipa Petruševa u Olimpijakos, a zatim najavio nova skupocena pojačanja za svoj tim.

PROČITAJTE JOŠ:

PAO je tokom leta pretrpeo velike promene, mnoge evropske zvezde obukle su zeleni dres, ali Janakopulos u dogovoru sa trenerom Erginom Atamanom sprema nova iznenađenja.

„Saopštenje o Petruševu je bilo veoma uspešno. Kapa dole. Nadam se da ste se predomislili, ali pošto smo raspoloženi za šalu, reći ću sledeće: Zajedno sa našim trenerom, gospodinom Atamanom, preduzeli smo akcije od sada za dva promene u timu sledeće godine. Dva igrača po 3 miliona evra. Neću da govorim ko su, obojicu dobro poznajete tamo u Pireju. Verujem da će naš tim sledeće godine biti bolji od 2009. Uživajte u kafi“, rekao je Janakopulos u svojoj objavi na Instagramu.

Grčki zeleni su inače 2009. godine osvojili Evroligu, domaće prvenstvo i Kup. U sastavu su bili Spanulis, Dijamantidis, Peković, Jasikevičus, Focis, Batist…

Panatinaikos posle 10 utakmica u Evroligi ove sezone ima šest pobeda i četiri poraza, a u četvrtak, 30. novembra gostuje Partizanu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar