Frenk Kaminski i Ešli Bruer
Foto: Screenshot Instagram ashbrew

Frenk Kaminski je napravio nekoliko važnih i dobrih izbora u životu, ali kod najbitnije odluke zasigurno nije pogrešio.

Supruga Ešli Bruer više puta je isticala da je oženila svog najboljeg prijatelja, a to je još jednom potvrdila snimkom koji je objavila na Instagramu.

#related-news_0

Ešli je odlučila da pobedu Partizana nad Crvenom zvezdom sa 98:87 isprati jednim kratkim snimkom koji pokazuje kako je videla meč.

Dovela je do usijanja navijače crno-belih kada je objavila snimak na kom je pisalo „20 poena i modro oko za ovog velikog tipa“.

Kaminski je čak primetio da ga supruga snima, pa se i nasmejao.

Frenk Kaminski
Foto: Instagram Screenshot ashbrew

Njih dvoje su se upoznali dok je ona u Los Anđelesu pratila američki fudbal jer je bila poznata voditeljka ESPN. Ubrzo su počeli da se dopisuju preko društvenih mreža, a onda i počeli da se zabavljaju.

„Bila je toliko lepa da sam morao da pokušam da nađem način da je upoznam. To se desilo da je bila u Njujorku u poseti prijatelju u isto vreme kada sam ja bio na putu da igram protiv Niksa. Zamolio sam je za  večeru i tako se upoznali“, rekao je novi košarkaš Partizana.

Najpre su bili prijatelji, a onda su 2021. uplovili u vezu. Verili su se 2022. godine, a neposredno pre dolaska u Beograd (dala je otkaz na ESPN) su se uzeli.

BONUS VIDEO Kaminski pred meč sa Olimpijakosom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar