Foto: Starsport

Pojavile su se fotografije koje pojašnjavaju šta je problematični navijač Partizana radio, te je dobio doživotnu zabranu.

Jedan navijač Partizana se tako ne ponaša… Neko ko zaista voli taj klub nikada ne bi dao sebi za pravo da radi ovakve stvari. Umesto da da podršku svom klubu samo par dana nakon što mu je podario pobedu protiv Fenerbahčea on je odlučio da vređa posle poraza od Igokee sa 91:89.

PROČITAJTE JOŠ

Kako nezvanično saznaje Nova.rs on je odlučio da gađa bedžom Uroša Trifunovića, pa je tako verbalno maltretiranje (konstantno vređanje) preraslo u fizičko nasilje. Nakon svega je hteo da sve zaokruži pljuvanjem mladog igrača.

U jednom trenutku su ga jurili po terenu jer je prešao svaku granicu, a klub je na kraju bio primoran da javno saopšti da mu je zabranjen ulaz na mečeve Partizana u Beogradu do kraja života.

Foto: Starsport

Klub se oglasio saopštenjem i odlučio da mu trajno zabrani gledanje mečeva Partizana na domaćem parketu.

„U nedelju, 12. novembra, nakon poslednjeg zvuka sirene koja je označila kraj utakmice između Partizana i Igokee, dogodila se neprijatna situacija na samom terenu, tačnije duž bočne linije terena.

Nakon poraza našeg tima od Igokee, u meču koji je imao i humanitarni karakter, jedan gledalac iz sektora pored igrališta je svojim ponašanjem bacio ljagu kako na nedeljnu utakmicu, tako i na KK Partizan.

Vinovnik incidenta koji se veoma nedolično poneo prema igraču KK Partizan, identifikovan je isto veče i protiv njega je pokrenut postupak pred disciplinskom komisijom Kluba.

U skladu sa pravilima kluba, a sa željom da se zaštiti integritet igrača, naš domaći teren i ugled KK Partizan, doneta je odluka da vinovniku incidenta bude trajno zabranjen ulazak u dvoranu, na svim mečevima koje KK Partizan igra kao domaćin.

Ovim činom, klub želi da pošalje jasnu poruku da tolerancije za incidente ovog i sličnog tipa nema, niti će u budućnosti biti“, stajalo je u saopštenju kluba.

Foto: Starsport

BONUS VIDEO Top 10 poteza sa meča Partizan – Fenerbahče

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare