Foto: Printscreen/Instagram: uncle.screw

Trener Golden Stejt Voriorsa Stiv Ker je pred prvu utakmicu od smrti Dejana Milojevića pričao za medije, a o srpskom treneru govorio je biranim rečima.

Ker je otkrio da je ceo tim gledao utakmicu Partizana i Mege (112:80), a na konferenciji se pojavio u majici na kojoj je na srpskom napisano – „Brate“, dok su iznad unutar srca bili ispisani inicijali srpskog trenera.

Na ovaj način, Golden Stejt pokazao još jednom koliko je voleo srpskog trenera.

PROČITAJTE JOŠ

„Srceparajuće. Razarajuće. Ovo je najteža stvar u kojoj sam učestvovao u NBA ligi. Teško je opisati ovu našu nedelju. Izgubili smo nekoga tako nama bliskog. I važnije od toga, najteže je videti kako njegova porodica pati. Ova poslednja sedmica, poslednjih pet dana, bili su prožeti šokom, emocijama, velikim izlivima ljubavi… Ne znam da li ste videli događaj u Srbiji, igrala su dva tima u kojima je on bio, Mega, koju je trenirao, i Partizan, tim u kojem je bio zvezda. Ne znam da sam nekad video takvu posvetu pre utakmice. Gledali smo to kao tim. Stekli smo bolji sliku o tome šta je Dejan značio svojim zemljacima. Naravno, mnogo je značio i nama, Nataši, Maši i Nikoli… Ovo je bilo razarajuće za nas“, rekao je Stiv Ker.

BONUS VIDEO Dejan Milojević o razvoju Nikole Jokića: On je jedan od pet najjačih igrača u NBA

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar