Jelena Todorović
Foto: Screenshot Instagram jelenatodoroviic

Jelena Todorović, bivša košarkašica, a danas trener Norvud Flejmsa, objavila je fotogafiju u kostimu, a onda se obratila svima koji su je kritikovali.

PROČITAJTE JOŠ

Ona je odlučila da se pojavio u kostimu Lare Kroft, iz čuvene video igrice koja je dobila i nekoliko filmskih ekranizacija. Uloga Lare Kroft proslavila je Anđelinu Džoli koja je tada postala istinska holivudska zvezda.

Ipak, kako je ubrzo dobila veliki broj negativnih komentara, Todorović je odlučila da se pratiocima obratio putem Instagram „storija“.

„PS

Malo zezanje… Znam da danas svi masovno postavljaju slike ili ‘Halloween’ ili Sveti Luka pa opet neka debata velikih ‘Srbenda’… Relax, bre, ljudi šta ima veze. Don’t worry be happy“, napisala je Todorović.

Zatim je podsetila i na sve slave koji su navijači zaboravili prošle nedelje. Uz poruku „Nije samo Sveti Luka glavni u oktobru“.

Ona je inače sa porodicom tokom NATO bombardovanja otišla u Australiju i tamo započela novi život.

Postala je najlepša košarkašica planete, pa i „Miss Universe“ u Australiji 2016. godine.

„Antonija je stvarno lepa kao anđeo i super košarkašica, uvek volim kad vidim lepu i uspešnu ženu. Nismo se nikad lično upoznale jer je par generacija ispred mene, ali ko zna, možda nekad zaigramo u istom tim“, rekla je jednom prilikom Todorović.

Foto: Screenshot Instagram jelenatodoroviic

BONUS VIDEO Gurović: Krio sam da imam slomljenu nogu u Indijanapolisu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare