Foto: ABA League/FMP

Trener košarkaša FMP-a Bojan Đerić rekao je ovog utorka, pred utakmicu protiv Cedevita Olimpije, da će njegova ekipa pokušati da se "podigne" posle teških poraza i pokušati da pruži otpor favorizovanom protivniku.

„Posle tri utakmice koje smo izgubili, dve u produžetku i jednu gotovo na jednu loptu, dolazi nam Cedevita Olimpija. Oni su izgubili prošlu utakmicu protiv Mornara i sigurno da će tražiti priliku protiv nas da poprave utisak“, rekao je Đerić.

PROČITAJTE JOŠ

„Naš posao je da podignemo ekipu posle teških poraza u poslednjim momentima, da se spremimo psihički i fizički da bismo pružili najveći mogući otpor protiv favorizovanog protivnika“, dodao je trener FMP-a.

Košarkaši FMP-a dočekuju sutra Cedevita Olimpiju u odloženom meču šestog kola ABA lige.

Tim iz Železnika posle 11 odigranih utakmica u regionalnom takmičenju ima dve pobede i devet poraza, dok Cedevita Olimpija ima skor od šest trijumfa i dva poraza.

„Čeka nas težak meč protiv Cedevita Olimpije koja je favorit. Mi ćemo da se borimo, daćemo sve od sebe jer nam je želja da napravimo iznenađenje i ovu kalendarsku godinu završimo pobedom. Neće biti lako, ali spremićemo se na najbolji mogući način i iskoristićemo svaku priliku koja nam se ukaže“, rekao je košarkaš FMP-a Stefan Đorđević.

Utakmica FMP – Cedevita Olimpija igra se u sredu od 21.00.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram