Foto: Pedja Milosavljevic /Starsport

Sašo Filipovski,  trener košarkaša Partizana rekao je da je zadovoljan pobedom u Zagrebu i dodao da je normalno da u igri ima mnogo uspona i padova i da na tim stvarima treba dosta da se radi.

PROČITAJTE JOŠ:

„Čestitke igračima Cibone, imaju mladost i brzinu, pokazali su da ne odustaju… Počeli smo dobro u napadu, a u odbrani smo primili previše poena, 40 u prvom poluvremenu. U trećoj četvrtini smo imali pad koncentracije i susreli smo se sa tim povredama i problemima sa faulovima, gde smo morali da reagujemo onako kako nismo trenirali, sa nekim igračima na pozicijama koje nisu njihove“, rekao je Filipovski.

PROČITAJTE JOŠ: Partizan ispustio +14 pa ubedljivo slavio u Zagrebu

On kaže da je najvažnije bilo doći do bodova.

„Sve u svemu, uvek treba da se nađe put ka pobedi. Našli smo put ka pobedi, primili manje poena u drugom nego u prvom poluvremenu, tako da sam zadovoljan pobedom“, dodao je on.

Košarkaši Partizana pobedili su u gostima ekipu Cibone sa 82:75, u utakmici sedmog kola ABA lige.

„U igri normalno da ima mnogo uspona i padova i treba na tim stvarima dosta da se radi. Najvažnije je da uspemo da se oporavimo i da ove povrede prođu, da možemo normalno da radimo jer nas čeka stvarno težak ritam u narednih deset dana“, rekao je Filipovski.

Crno-beli se vraćaju u Beograd gde ih očekuju tri utakmice u periodu od 17. do 23. novembra.

Prvo će u utorak 17. novembra Partizan dočekati Uniks iz Kazanja, zatim u četvrtak Huventud, dok će 23. novembra igrati protiv Crvene zvezde.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar