Foto: Miroslav Todorovic/Starsport

Pobedom nad Huventudom (89:86) u zaostaloj utakmici 6. kola Evrokupa Partizan je nastavio seriju sjajnih rezultata i stigao do četvrtog uzastopnog trjumfa od dolaska Saša Filipovskog na kormilo kluba.

Osim sa rivalom iz Španije, beogradski klub se borio i sa umorom jer je pre samo dva dana odmerio snage sa Uniksom.

 

„Vrlo sam zadovoljan. Energija je bila problem, ali je moj stručni štab mnogo pomogao igračima da se oporave od prethodnog susreta. Rival je bio rasterećen u završnici, imali su dobar šuterski dan. Na kraju je najvažnije da smo pobedili i veoma sam srećan zbog toga“, izjavio je strateg Partizana.

Filipovski je istakao da su glavni problem bile povrede, a potom se osvrnuo na činjenicu da su njegovi izabranici u poslednjoj deonici ispustili 14 poena prednosti.

„Nemamo taj karakter niti smo tim koji sme da potceni bilo koga. Ovaj Huventud je savladao Uniks, igrama u dosadašnjem delu takmičenja su pokazali da poseduju kvalitet“.

Još jednom, Partizan je u dvorani „Ranko Žeravica“ imao podršku Željka Obradovića, najtrofejnijeg Evropskog stratega.

„Ne treba trošiti previše reči na to ko je Željko Obradović i veoma sam srećan što on prati naš rad. Takođe zadovoljstvo mi je i čast što igramo pred njim“, rekao je Filipovski.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare