Nemanja Bjelica
Nemanja Bjelica Foto: Andrea Vilchez / Zuma Press / Profimedia

Povratak sve bliži, ali se i dalje ne zna tačan datum

Košarkaš Fenerbahčea i srpski reprezentativac Nemanja Bjelica trebalo bi tokom naredne nedelje da se vrati timskim treninzima, saopštio je turski klub.

Bjelica (34) je u letnjem prelaznom roku stigao iz Golden Stejta u Fenerbahče, ali zbog povrede još nije igrao ove sezone za turski klub.

PROČITAJTE JOŠ:

„Pratimo Bjelicu i njegov individualni trening, kao i program oporavka od povrede koji je planski propisan za njega i po kome bi trebalo da bude uključen u timske aktivnosti ove nedelje. Međutim, on je osetio bol u nozi koja ga je dugo mučila, pošto do sada nije igrao zbog povrede lista. On će nastaviti da trenira individualno i pratićemo njegovo stanje. Planirano je da Bjelica, čije ćemo stanje povrede ocenjivati na dnevnoj bazi, u narednoj nedelji postepeno početi sa timskim treninzima“, objavio je Fenerbahče.

Bjelica je igrao za Fenerbahče od 2013. do 2015. godine i bio je MVP Evrolige. Pored toga igrao je za Crvenu zvezdu, Baskoniju, Sakramento, Majami i Golden Stejt, sa kojim je bio šampion NBA lige prošle sezone.

Krilni igrač je tokom leta doživeo povredu, bio je upitan za Evrobasket sa Srbijom, na koji na kraju nije otišao. Očekivalo se da se nakon toga brzo vrati na teren, ali je umesto toga propustio pet meseci u Evroligi i turskom prvenstvu.

BONUS VIDEO Zašto je Jokić došao u Srbiju

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar