Nemanja Bjelica
Nemanja Bjelica; Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Srpski košarkaš je već dugo van terena, a još uvek nema tačne informacije kada će se vratiti

Trener Fenerbahčea Dimitris Itudis priao je o povratku Nemanje Bjelice u tim nakon što se oporavak od povrede odužio i traje već mesecima.

Bjelica se povredio još na leto, nije išao sa reprezentacijom Srbije ni na Evrobasket, a još uvek nije zaigrao ni za Fenerbahče u svom drugom mandatu u klubu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Osoba koja na to može da odgovori je timski doktor. Poslednje što mi je rečeno jeste da je blizu povratku u tim, ali da je osetio nešto u Ahilovoj tetivi, te se to sada detaljno posmatra. U normalnim okolnostima, vratio bi se u tim nakon ove utakmice, ali videćemo na čemu smo“, rekao je Itudis nakon pobede njegovog tima nad Bursom rezultatom 100:84.

Fenerbahče je imao jednu krizu ove sezone, ali je sada opet u seriji od četiri pobede i Itudis je time zadovoljan. Ono što nije dobro jeste to da su tri igrača van terena.

„Ponovo smo započeli pobednički niz i pokazali da se vraćamo u pravu formu. Naravno, i dalje nam mogu koristiti Ismet, Bjelica, Tarik i Džekiri. Ali, igrači koje imamo su dali svoj maksimum“, zaključio je Itudis.

BONUS VIDEO Luda trojka VIldoze raspalila Pionir i oduševila Kampaca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar