Foto: EPA-EFE/TOMS KALNINS

Igor Kokoškov, selektor košarkaša Srbije, u naredne tri godine vodiće sa klupe ekipu Fenerbahčea, ali turski klub imao je veliku pomoć prilikom dovođenja srpskog stručnjaka.

Kako prenose grčki mediji, konkretno „SDNA“, uprava turskom kluba je imala pomoć u vidu bivšeg trenera Željka Obradovića i reprezentativca Srbije Bogdana Bogdanovića, koji je nekada takođe igrao za klub iz Istanbula.

PROČITAJTE JOŠ:

Prema tim navodima, oni su imali snažan uticaj na Kokoškova da prihvati ponudu turske ekipe.

„Bogdan Bogdanović i Željko Obradović igrali su ogromnu ulogu u pregovorima Fenerbahče – Kokoškov i pomogli su turskom timu da ga ubedi. Sjajna vest za Fener“, napisao je novinar grčkog portala.

On je dodao da je generalni menadžer Fenerbahčea, Maurisio Đerardini, doveo prvoklasnog trenera uprkos nešto manjem budžetu ove sezone posle pandemije koronavirusa.

Portal takođe navodi da su Kokoškov i Obradović godinama unazad u sjajnim odnosima i da ovo sa te strane ne bi trebalo da predstavlja iznenađenje.

Željko Obradović je nedavno posle sedam godina rešio da se rastane sa Fenerbahčeom sa kojim je proteklih godina imao velikih uspeha.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar