Džamajkl Grin (levo)Foto: Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Pitanje je kako će izgledati Denver sledeće sezone

Plejmejker Denver Nagetsa i argentinski reprezentativac Fakundo Kampaco mogao bi da napusti tim ovog leta.

PROČITAJTE JOŠ:

Denver je izgubio u prvoj rundi plej-ofa izgubio od Golden Stejt Voriorsa sa 4:1, a Kampaco je na pet utakmica odigrao svega 13 minuta.

Argentinac će od jula biti slobodan igrač, a s obzirom na to da nije bio na visini zadatka ove sezone pitanje je da li će mu Nagetsi ponuditi novi ugovor.

Kampaco je na terenu ove sezone provodio prosečno 17 minuta, uz proseke od 4,8 poena, 3,2 asistencije i 1,7 skokova.

Još uvek nije izvesno da će argentinski plejmejker uopšte ostati u NBA ligi, iako je to njegov cilj.

„Fakuov cilj je da nastavi u NBA ligi. Videće kakve će ponude biti na stolu, iako se već zna da će mnogo toga biti „u vazduhu“ do jula. Ali on želi da ostane, pokušaće da odigra još sezonu… Ako su ponude loše, neće se zadržati. Sve je njegova namera, da pronađe drugu šansu, više će obratiti pažnju na sportski nego na finansijski aspekt. Povratak u Evropu nije isključen, ali NBA je glavni, čak ako bude morao da se bori do kraja – rekao je jedan od izvora iz njegove blizine Julijanu Mocu, novinaru „Infobea“.

Kampaco je u Evropi igrao sa velikim uspehom za Real Madrid u periodu od 2017. do 2020 godine, kada se otisnuo u NBA. Pre angažmana u Realu, bio je član Mursije.

U Denveru se nije najbolje pokazao, iako je imao prostora za to zbog izostanka Džamala Mareja i Majkla Portera Džuniora.

Podsetimo, glavna tema u Denveru ovih dana je novi ugovor za Nikolu Jokića, koji bi uskoro trebalo da bude na stolu i da iznosi 254 miliona dolara.

BONUS VIDEO Niko kao Nikola Jokić – Još jedna MVP sezona za pamćenje

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare